Aan de rand van het centrum van de stad Vlissingen!

Camping de Nolle: voor stad- en strandliefhebbers!

Onze uniek gelegen camping, aan het strand én aan de rand van de stad Vlissingen! De ideale uitvalsbasis voor een heerlijke kustvakantie. Zeeland staat bekend om haar gemoedelijke dorpjes, weggetjes en mooie natuur. Wandelen, fietsen en genieten van zon, zee, strand en Vlissingen: het kan allemaal.

 

Over camping de Nolle

"De Nolle" is een kleine knus opgezette stadscamping, met reguliere kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties, waar jong en oud kan genieten van hun welverdiende vakantie... Na slechts een trap over de duinen staat u met uw voeten in het zand!

Met goede sanitaire voorzieningen, fietsverhuur, broodjesservice, een speeltuin, gratis WIFI en een klein winkeltje, doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! U bent het gehele jaar welkom! Voor meer details download de algemene informatie en onze plattegrond.

Bekijk meer foto's op Facebook
 
 
 

Comfortabele standplaatsen

Maakt u graag een ochtendwandeling op het strand? Of wilt u gaan ontbijten in de stad? Wij bieden ruime plaatsen voor grote tenten, caravans en campers. Deze kunt u reserveren via ons reserveringsformulier. Ook hebben wij een gezellig trekkersveld, geschikt voor uw kleinere tentje.

Wilt u uw caravan een heel seizoen bij ons zetten? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden voor seizoenplaatsen!

 
 

Stacaravan en vakantiewoning

Liever een vaste accommodatie maar wel het camping-gevoel?

Boek dan onze woning of één van onze stacaravans!
Van alle gemakken voorzien én strand én stad naast de deur, heeft u alles bij de hand om te genieten van de rust en de mooie omgeving... Meer details hierover kunt u lezen in onze algemene informatie.

 
 
 

Genoeg te doen in de omgeving...

De ligging en omgeving van onze camping is bijzonder.

De boulevard van Vlissingen bevindt zich op loopafstand van de camping. In de nabij omgeving vindt u diverse eetgelegenheden.

Wilt u even weg? In de omgeving zijn gezellige dorpjes te vinden. Kunst, cultuur, kinderattracties, ontspanning… Alles is mogelijk.